LEGENDARNI SRŠEN ZOPET MED NAMI CB 750 Hornet

LEGENDARNI SRŠEN ZOPET MED NAMI CB 750 Hornet

Objavil Vomberger 01/02/2023 0 Komentar

Originalni CB600F Hornet iz leta 1998 je iz več razlogov postal izjemno priljubljen motocikel v Evropi. Njegov kompakten dizajn je bil odličen za vožnjo po mestu. Imel je zmogljiv agregat  in vodljivost, s katero je voznik z lahkoto dinamično premagoval ovinke. Priljubljen je bil za športna potovanja in celo dirkanje (Hornet Cup).

25 let je dolga doba in motociklizem je od prihoda prvega Horneta doživel nekaj velikih premikov. Segment »naked« motociklov še naprej raste tako po velikosti kot po kompleksnosti. Pričakovanja motoristov še nikoli niso bila višja. To je pri Hondi spodbudilo ustvarjanje nečesa prav posebnega – povsem novega modela CB750 Hornet, ki jemlje navdih pri svojem predniku. Slavno ime Hornet pa kljub temu posodablja in ga napolni z neposrednim vbrizgavanjem vznemirjenja in čistega adrenalina.

S stilom, ki ga je izbrala mlada generacija kreativnih umov v Hondinem R&D obratu v Rimu, je bil razvit za privabljanje mlajših in zahtevnih motoristov, ki zase iščejo resen motocikel. Popolnoma nov dvovaljni motor se ponaša z močjo in navorom ter ima celovit paket varnostne elektronike. Visokokakovostno vzmetenje Showa in lahek okvir motoristu omogočata izkoriščanje vseh razpoložljivih potencialov.