OBISK EICMA 2023

OBISK EICMA 2023

Mednarodna razstava motociklov EICMA je na sejmišču Fiera Milano Rho že 78. gostila največje že priznane in pa tudi nove akterje v svetu motociklizma.  Takšen mejnik je jasen dokaz pomena sejma EICMA kot najpomembnejšega in najdaljšega dogodka za dvokolesna (in tro kolesna) vozila na svetu.

 

EICMA vzbuja navdušenje med protagonisti motociklističnega sektorja in vedno znova dokazuje, da je orodje, ki je na voljo vsem akterjem dvokolesne industrije za iskanje novih poslovnih priložnosti, krepitev obstoječih odnosov in spoznavanje širokega občinstva, ki na razstavljena vozila gleda kot na izvedljivo rešitev za trajnostno mobilnost in kot na ikone velike strasti.

 

HONDA je predstavila za leto 2024 številne novosti oziroma dodelave že tako popolnih modelov.

 

NC500 naslednik CB 500X:

[1]slika: Honda

 

Končno zopet CBR 600 RR in pa dodelana že tako popolna CBR 1000 RR-R:

Figure 1slika:D.VOMBERGER

 

Zopet pa tudi med nami `glavni` sršen CB1000 R:

2slika:D.VOMBERGER

 

Poleg novih barvnih palet za nekatere modele so pripeljali tudi še dodelane AFRICE in sicer bolj v tehničnem smislu kot vizualnem.

Tudi pri skupini PIAGGIO smo imeli možnost videti, da konkurenci ne pustijo počitka.

 

Popolnoma novi model MOTO GUZZI STELVIO je resnično izpolnil naša pričakovanja katera smo dobili ob pregledovanju slik katere so nastale pred uradno predstavitvijo.

3slika:D.VOMBERGER

 

VESPA kot VESPA v vsem svojem sijaju…..

4slika:D.VOMBERGER

 

…sedaj, ko je sejem zaprl svoja vrata do drugega leta in smo se prepričali, da imamo zopet odlično podlago za pripravo na novo motoristično sezono Vas vabimo v naš salon kjer bomo lahko rekli še kakšno na temo videnega….

 

Ogledovala ekipa MOTO VOMBERGER