Piaggio 1 - 45km/h

Piaggio 1+ (45km/h)

Novo 2022 Piaggio 1+ (45km/h)
Proizvajalec: PIAGGIO
Šifra izdelka: Piaggio 1+
Razpoložljivost: Pošlji povpraševanje
3.590,00 €

Piaggio 1+ je v primerjavi s standardnimi 1,4 kWh opremljen z 2,3 kWh baterijo. Največja hitrost je 45 km/h, vendar zagotavlja doseg do 68 km v športnem načinu in impresivnih 100 km v načinu ECO. Edinstvena kombinacija moči in udobja ga naredi popolnega potovalnega spremljevalca za naporen in dinamičen življenjski slog, saj skupaj raziskujete vsako ulico, vsak kotiček mesta.

Piaggio 1 je nova generacija e-skuterjev, s katerim bomo doživljali mesto brez emisij in z vso kakovostjo, tehnologijo in varnostjo, ki so od nekdaj odlikovali skuterje Piaggio. Model ponuja vse tipične vsebine vrhunskih skuterjev: privlačen dizajn in pozornost do detajlov, prefinjeno podvozje, vodljivost in veliko nosilnost. To je nov in vznemirljiv način za spremembo, je tihi skuter, vendar je vedno pripravljen na pogovor, je eden in edini Piaggio 1.

Piaggio 1 je edini e-skuter v svoji kategoriji, ki ponuja znatno nosilnost, s prostorom pod sedežem, ki lahko sprejme 1 jet čelado. Velika pozornost je bila namenjena tudi ergonomiji s trikotnikom sedlo-naslon-krmilo, ki sledi razmerju tradicionalnih skuterjev serije Piaggio. Dobra ergonomija se kaže tudi z udobnim položajem za vožnjo, zahvaljujoč ploski in prostorni opori za noge, sopotniku pa koristijo praktične in čvrste odstranljive stopalke. Na zadnji plošči ščitnika za noge sta tudi praktičen kavelj za torbico in USB vtičnica z vodoodpornim gumijastim pokrovom.

Dizajn Piaggia 1 združuje električno mobilnost, ne da bi pri tem žrtvoval izvirni slog, kakovost materialov in sklopov, ki so značilni za celotno paleto skuterjev Piaggio. Sprednji ščit je hkrati zaščitni in eleganten, s klasično "kravato", ki odlikuje vozila Piaggio. Splošno kakovost zaznamo tudi s pozornostjo do detajlov, kot je poseben šesterokoten motiv, ki ga je navdihnil logotip Piaggio, ki poživi površine stranic in dvojno oblazinjenje sedla, za katerega je na straneh značilen neponovljiv del s sijajnim končati.

Krmilo ima velik 5,5-palčni barvni digitalni LCD zaslon, ki je vedno berljiv zahvaljujoč senzorju za mrak, ki prilagaja ozadje in barvo znakov glede na zaznane svetlobne razmere. Informacije so prikazane s preprosto grafično postavitvijo, vendar z velikim estetskim učinkom. Poleg tega, zahvaljujoč lahkosti, sodobni litij-ionski bateriji in učinkovitemu sistemu za rekuperacijo kinetične energije (KERS), ki se polni med fazami upočasnjevanja, vse različice Piaggia 1 zagotavljajo odlično avtonomijo. 

55 km avtonomije v načinu ECO, hitrosti do 45 km/h, odstranljiva baterija 1,4 kWh ter nešteto podrobnosti in funkcij, ki naredijo izkušnjo enako revolucionarne vožnje.

Baterija je nameščena v predelu pod sedlom, ne da bi pri tem ogrozila njeno funkcionalnost: Piaggio 1 je torej edini e-skuter v svojem razredu, ki ponuja znatno nosilnost, s predelkom pod sedlom, ki lahko sprejme 1 Jet čelado. Baterijo je mogoče odstraniti v nekaj sekundah in je opremljena z ročajem, ki omogoča enostavno prenašanje. Nato lahko priročno napolnite doma, v pisarni ali kjer koli drugje.

 

TEHNIČNE LASTNOSTI:

PIAGGIO ˝ONE+˝ - 45 km/h
Motor: 1.2 kW (1.34 kW max)
Baterija: 2.3 kWh
Zavore: Diski spredj/zadaj
Teža z baterijo: 90 kg
Doseg: 100 KM @ Eco in 68 KM @ WMTC*
Dimenzije (d/š/v) 1.680 x 750 x 1.080 mm
Kolesa: 10’’ - 10’’
Najvišja hitrost: 45 km/h

 

Ne pozabite tudi na ugoden ˝eko kredit˝ in do 300 € ˝eko subvencije˝, ki jih ponuja Eko sklad republike Slovenije!!!

MOTORISTIČNA ČELADA NOLAN N90-3 VOYAGER N-COM KMALU NA VOLJO - prve količine predvi..
323,99 €
text_tax 265,57 €

Notranja obloga vodo nepropustna in omogoča dihanjeZaščita pete, prednjega dela in gležnjaDv..
180,00 €
text_tax 147,54 €

Neck Warmer je najboljša možna zaščita predekstremnimi vremenskim razmerami.Vrhunski materia..
27,90 €
text_tax 22,87 €

Posezonski popusti na modele iz zaloge. Model se ne menja za 2024.Nova Honda CL500 je  doba..
7.090,00 €
text_tax 5.811,48 €

Preprosto snemljivo in pralno oblazinjenje »Clima comfort TOP« v elegantno črno-rdeči barvni kombina..
42,00 €
text_tax 34,43 €

NZI ČELADA  CAPITAL  DUO RIDONJet čelada proizvajalca NZI, cenovno ugodna vendar zelo ..
89,00 €
text_tax 72,95 €